Търсене
В серия от публикации ще ви запознаем с основите на автодиагностиката, ще разберете за начините за комуникация с автомобилите и използваните технологии, ще прочетете за предлаганите в онлайн магазина уреди за автомобилна диагностика и техните функции, сравнения на различни модели и тестове с тях.
Следете блога за промоции и се запишете в информационния ни бюлетин, за да ги научавате първи.

И тук водени от трудностите с търсенето на работеща кръгла 20-пина букса за стари модели на БМВ, която да работи с автодиагностика на Лаунч, Тинккар и другите марки диагностика ни доведе до модела на Аутуул.

Повечето предлагани в България адаптери работят само с Аутоком и не са опроводени правилно за пълна функционалност.

Тук Аутуул адаптера върши страхотна работата. Вижте в магазина AUTOOL BMW 20-16 адаптера за цена.


Задачата да се намери адаптер за по-старите модели на Мерцедес с кръглата 38-пина букса, който да работи с автодиагностика на Лаунч, Тинккар и другите марки се оказва проблем, когато този адаптер не е вече в комплекта.

Повечето предлагани в България адаптери работят само с Аутоком и не са опроводени правилно за пълна функционалност.

Тук идват на помощ от Аутуул с техния адаптер AUTOOL Mercedes-Benz 38-16


сряда , 24 ноември 2021

Период на провеждане на промоцията: 26.11.2021 до 30.11.2021 година. Промоцията важи за всички продукти на автодиагностика.net в интернет магазина.

Участието в промоцията е обвързано със закупуването на продукт, предлаган от сайта www.автодиагностика.net.


четвъртък , 18 ноември 2021 ml529hd диагностика за камиони autel

Когато търсите диагностика за камиони, но цената е определяща, предложенията не са много.

Тук на помощ идват от Autel с модела ML529HD.

Това е ъпгрейдвана версия на ML529 подобрена с покритие на камиони, използващи комуникационните протоколи SAE-J1939 и SAE-J1708.


петък , 10 септември 2021

Много често собственици на автомобили се оплакват от измами в сервиза, в който са оставили колата си за ремонт. Обикновено това се случва в малки гаражни сервизи, където им се предлагат по-евтини услуги за ремонт. Официалните представители по-трудно биха направили такова нещо, защото има контрол на по-високо ниво, а и те самите обикновено нямат сметка да лижат клиентите си.

В малките сервизи обаче нещата не винаги стоят така и посещението там крие своите рискове. Възползват се от липсата на технически познания у клиента и го заблуждават за състоянието на неговия автомобил, а също така и с ремонта, който трябва да му бъде направен. Така се оказва, че той ще плати по-висока цена за ремонт, без да е имало нужда.


вторник , 15 юни 2021

Много често ни питате коя е най-добрата диагностика за коли?

Този въпрос няма еднозначен отговор!

В зависимост дали сте любител, който иска да знае какво се случва с колата му, или сте сервиз, който има нужда от универсална автодиагностика, ние можем да ви предложим различна автомобилна диагностика...


понеделник , 24 май 2021

Какви са протоколите за комуникация с автомобила?

Автодиагностиката се свързва с автомобила и системите му посредством различни комуникационни стандарти. Всички от тях са стандартизирани и унифицирани, но някои от тях са използвани ексклузивно само от едни производители на автомобили, а други се използват от всички...


понеделник , 17 май 2021

Какво е диагностика на автомобил?

Диагностика на автомобил е най-общо казано пълна проверка на състоянието на системите в автомобила чрез използването на специализирани уреди за автомобилна диагностика...