Търсене
В серия от публикации ще ви запознаем с основите на автодиагностиката, ще разберете за начините за комуникация с автомобилите и използваните технологии, ще прочетете за предлаганите в онлайн магазина уреди за автомобилна диагностика и техните функции, сравнения на различни модели и тестове с тях.
Следете блога за промоции и се запишете в информационния ни бюлетин, за да ги научавате първи.
Адаптер за БМВ - 20 пина към 16 пина

Адаптер за БМВ - 20 пина към 16 пина

И тук водени от трудностите с търсенето на работеща кръгла 20-пина букса за стари модели на БМВ, която да работи с автодиагностика на Лаунч, Тинккар и другите марки диагностика ни доведе до модела на Аутуул. Повечето предлагани в България адаптери работят само с Аутоком и не са опроводени правилно за пълна функционалност. Тук Аутуул адаптера върши страхотна работата. Вижте в магазина AUTOOL BMW 20-16 адаптера за цена.

Когато в комплекта на автомобилната диагностика няма включени адаптери за стари автомобили, е необходимо да си ги набавим. Предлаганите обаче на пазара евтини модели адаптери не работят. Те просто не са с прекарани всички пинове. Така комуникационните протоколи няма от къде да "минат" сигнала.

кръгла букса за бмв 20 пина

При Аутуул имаме пълно опроводяване и в допълнение използваните материали са първо качество. Кабелът е с найлонова оплетка, а проводниците са медни. Използваната пластмаса за самите букси е TPE, което значи, че няма да се потрошат на третото вкарване и изкарване от буксата на автомобила.

Производителят дава гаранция за 10.000 вкарвания и изкарвания!

Дължината от 40 сантиметра е напълно достатъчна и естествено всички е водо- и прахо-защитено.

Теглото от 190 грама говори само за себе си и за използваните материали!

Адаптер за кръгла букса БМВ 20 пина можете да намерите в нашия магазин на супер цена!

Няма коментари