Търсене
В серия от публикации ще ви запознаем с основите на автодиагностиката, ще разберете за начините за комуникация с автомобилите и използваните технологии, ще прочетете за предлаганите в онлайн магазина уреди за автомобилна диагностика и техните функции, сравнения на различни модели и тестове с тях.
Следете блога за промоции и се запишете в информационния ни бюлетин, за да ги научавате първи.

Адаптер за Мерцедес-Бенц - 38 пина към 16 пина

Задачата да се намери адаптер за по-старите модели на Мерцедес с кръглата 38-пина букса, който да работи с автодиагностика на Лаунч, Тинккар и другите марки се оказва проблем, когато този адаптер не е вече в комплекта.

Повечето предлагани в България адаптери работят само с Аутоком и не са опроводени правилно за пълна функционалност.

Тук идват на помощ от Аутуул с техния адаптер AUTOOL Mercedes-Benz 38-16

Има доста модели автомобилна диагностика, които се предлагат без допълнителни адаптери за стари автомобили с различна диагностична букса от стандартната OBD2 16 пинова.

При Мерцедес намирането на такава букса е трудно, защото предлаганите евтини кабели просто не стават. Нямат необходимата поддръжка на всички използвани пинове и съответно комуникационните протоколи не работят.

кръгла букса мерцедес 38 пина

При Аутуул имаме пълно опроводяване и в допълнение използваните материали са първо качество. Кабелът е с найлонова оплетка, а проводниците са медни. Използваната пластмаса за самите букси е TPE, което значи, че няма да се потрошат на третото вкарване и изкарване от буксата на автомобила.

Производителят дава гаранция за 10.000 вкарвания и изкарвания!

Дължината от 42 сантиметра е напълно достатъчна и естествено всички е водо- и прахо-защитено.

При тегло от 135 грама можем да говорим за качество на използваните материали!

Адаптер за кръгла букса 38 пина Мерцедес, можете да закупите на изгодна цена от нашия магазин.

 

Няма коментари