Търсене
В серия от публикации ще ви запознаем с основите на автодиагностиката, ще разберете за начините за комуникация с автомобилите и използваните технологии, ще прочетете за предлаганите в онлайн магазина уреди за автомобилна диагностика и техните функции, сравнения на различни модели и тестове с тях.
Следете блога за промоции и се запишете в информационния ни бюлетин, за да ги научавате първи.
Ancel HD601 - евтина диагностика за камиони

Ancel HD601 - евтина диагностика за камиони

петък , 16 декември 2022

Даигностиката за камиони и тежкотоварни автомобили по принцип е скъпо удоволствие, а и предложенията не са много. Ancel / Ансел обаче предлага модела HD601 на много ниска цена

HD601 е модел, който поддържа базова OBD2 диагностика за автомобили и диагностика за камиони с 16 пинова букса. Конекторът тук е разклонен и има и 6, и 9 пинова букса за различните модели камиони. Да, лиспват специфични адаптери, но те са за по-стари модели камиони, а целта е устройството да бъде евтино и на достъпна цена.

Затова HD601 залага на покритието на нови модели камиони, където се използват по-новите комуникационни протоколи. Поддържат се стандартите ISO 14230-4, ISO 15764-4, ISO 9141-2, ISO 27145-4 и EURO6.

HD601 поддържа автобуси, камиони и друга тежка техника

Покритието е на всички системи и контролери в камиона, което е разбира се различно за различните модели. 

Контролери поддържани от Ancel HD601

Устройството е компактно и удобно за работа и няма да заема много място в жабката на превозното средство. Така имате със сигурност помощник, с който да получите диагностична информация за възникнали проблеми на път.

Повече технически спецификациите можете да намерите в онлайн магазина на промоционална цена.

Вижте и кратко упътване на български за работа със скенерите по стандарта OBDII тук.  

А можете да го видите наживо на място в нашия шоуруум на бул. Ал. Пушкин 39 в София.  

Няма коментари