Търсене
В серия от публикации ще ви запознаем с основите на автодиагностиката, ще разберете за начините за комуникация с автомобилите и използваните технологии, ще прочетете за предлаганите в онлайн магазина уреди за автомобилна диагностика и техните функции, сравнения на различни модели и тестове с тях.
Следете блога за промоции и се запишете в информационния ни бюлетин, за да ги научавате първи.

Най-добрата диагностика за коли

вторник , 15 юни 2021

Много често ни питате коя е най-добрата диагностика за коли?

Този въпрос няма еднозначен отговор!

В зависимост дали сте любител, който иска да знае какво се случва с колата му, или сте сервиз, който има нужда от универсална автодиагностика, ние можем да ви предложим различна автомобилна диагностика...

Различната автомобилна диагностика се оказва подходяща за различните видовете нужди и съответно ползватели.

За любители, които искат да следят живи данни и да четат и трият грешки, един обикновен OBD2 скенер е повече от достатъчен. Такива са базовите модели на Лаунч, Фоксуел и Конвей.

За ентусиасти, които ровят по колите си и искат повече, имаме предложения за диагностика, които ще предложат повече функции като зануляване на сервизния интервал, опция за дпф регенерация на автомобила или възможност за смяна на спирачните накладки на коли, където е необходимо да се отворят спирачните апарати. При някои модели и марки вече и простата смяна на акумулатора не е чак толкова проста без диагностичен уред. Тук вече ще са необходими по-скъпи и с повече възможности уреди на Леоскан, Тинккар и Лаунч.

Следващото ниво от автодиагностика е предназначено за професионалистите в сервизи.

Истината е, че ако сте голям специализиран сервиз на определена марка автомобили, то най-добрият вариант е да инвестирате в оригинална официално сертифицирана диагностична техника за марката. Да, това е голям разход, но той се изплаща във времето.

За всички други нужди обаче, универсална диагностика от реномираните марки ще върши чудесна работа, а и цената е съобразена със специфичните ви нужди. Тук говорим за специални функции като калибрации, кодиране, адаптации и необходимост от двупосочна комуникация. Поддържаните комуникационни протоколи са повече и по-специфични. Тук лидерите са Лаунч, Тинккар, Фоксуел, Леоскан...

Затова разгледайте всичките ни предложения и ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас за консултация и тест на автомобилната диагностика на място в офиса ни.

 

Няма коментари