Търсене
В серия от публикации ще ви запознаем с основите на автодиагностиката, ще разберете за начините за комуникация с автомобилите и използваните технологии, ще прочетете за предлаганите в онлайн магазина уреди за автомобилна диагностика и техните функции, сравнения на различни модели и тестове с тях.
Следете блога за промоции и се запишете в информационния ни бюлетин, за да ги научавате първи.
THINKOBD20 и THINKOBD100 - базова автодиагностика за всеки

THINKOBD20 и THINKOBD100 - базова автодиагностика за всеки

понеделник , 28 февруари 2022 thinkcar thinkobd20 thinkobd100 obd2

Автодиагностика от Thinkcar е по-известна с професионалната си диагностична техника за сервизи. С THINKOBD серията обаче, Thinkcar / Тинккар са помислили и за потебителите, имащи нужда от базови OBD2 функции. Доста от тях просто се нуждаят бързо от информация защо е светнала "лампата с подводницата" на километража - check engine light. Нямат време да зпазват час за сервиз и искат да разберат бързо какво се случва с автомобила и дали е опасно да продължат да шофират със светната лампа. Затова просто вземете THINKOBD20 или THINKOBD100 и го включете в OBDII порта на автомобила си и включете запалването, за да започнете сканирането.

Компактният и издръжлив дизайн на THINKOBD20 и THINKOBD100 пасва идеално в дланта ви, а всички данни и резултати от сканиране се показват ясно на вградения цветен екран.

Няма мобилно приложение или софтуер за инсталиране или активиране, както и батерии за зареждане или нужда от отделно захранване.

Устройството е създадено да работи с повечето бензинови превозни средства от 1996 г. и по-нови, дизелови 12в и леки камиони, които са съвместими с OBD2.

Поддържани OBD2 протоколи са: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM и CAN.

Пподдържат се пълни функции за диагностика като четене и изчистване на кодове, изобразяване на живи данни от сензори и датчици, подаващи информация към компютъра на автомобила и други базови OBD2 тестове.

THINKOBD20 и THINKOBD100 идват с библиотека с кодове за грешки, вградена в устройството, което ви позволява да извършвате бързи търсения и търсене на код направо на дисплея на екрана.

Ние все пак ви препоръчваме да потърсите кода на грешката заедно с модела на автомобила в Google. Така ще видите постове с повече информация от сайтове и форуми и дори клипчета в Youtube.

THINKOBD20 и THINKOBD100 са идеалният инструмент за сканиране на грешки в двигателя за шофьори, които търсят лесен инструмент за основна поддръжка на автомобила.

Можете да свалите и разгледате кратко упътване на български за работа с кодочетците по стандарта OBDII от тук.

Вижте повече технически данни и купете в магазина ни.

Няма коментари