Posted on

Thinkobd20 и Thinkobd100 – базова ОБД2 диагностика

thinkobd20 и thinkobd100

Thinkcar е по-известна с професионалната си диагностична техника за сервизи. С THINKOBD серията обаче, Thinkcar / Тинккар са помислили и за потребителите, имащи нужда от базови OBD2 функции.

С Thinkobd20 и Thinkobd100 обикновените потребители просто се нуждаят бързо от информация защо е светнала “лампата с подводницата” на километража – check engine light. Нямат време да запазват час за сервиз и искат да разберат бързо какво се случва с автомобила и дали е опасно да продължат да шофират със светната лампа. Затова вземете THINKOBD20 или THINKOBD100 и го включете в OBDII порта на автомобила си и включете запалването, за да започнете сканирането.

Компактният и издръжлив дизайн на THINKOBD20 и THINKOBD100 пасва идеално в дланта ви, а всички данни и резултати от сканиране се показват ясно на вградения цветен екран.

Няма мобилно приложение или софтуер за инсталиране или активиране, както и батерии за зареждане или нужда от отделно захранване.

Устройството е създадено да работи с повечето бензинови превозни средства от 1996 г. и по-нови, дизелови 12в и леки камиони, които са съвместими с OBD2.

Поддържани OBD2 протоколи са: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM и CAN.

Пподдържат се пълни функции за диагностика като четене и изчистване на кодове, изобразяване на живи данни от сензори и датчици, подаващи информация към компютъра на автомобила и други базови OBD2 тестове.

THINKOBD20 и THINKOBD100 идват с библиотека с кодове за грешки, вградена в устройството, което ви позволява да извършвате бързи търсения и търсене на код направо на дисплея на екрана.

Ние все пак ви препоръчваме да потърсите кода на грешката заедно с модела на автомобила в Google. Така ще видите постове с повече информация от сайтове и форуми и дори клипчета в Youtube.

THINKOBD20 и THINKOBD100 са идеалният инструмент за сканиране на грешки в двигателя за шофьори, които търсят лесен инструмент за основна поддръжка на автомобила.

Можете да свалите и разгледате упътване на български за работа с кодочетците по стандарта ОБД2 безплатно от онлайн магазина.

Thinkobd 20

89.00 лв. с ДДС

Thinkcar Thinkobd 20

В наличност